dioodbanner

9 مخترع قربانی اختراع خود – زومیت

[ad_1]

وقتی صحبت از مخترعان به میان می آید، برادران رایت الکساندر گراهام بل و توماس ادیسون ممکن است اولین شخصیت هایی باشند که برای بسیاری از ما به ذهن خطور کردند. بسیاری از مردم اختراعات خود را در زمینه های مختلف و معرفی آنها، علم و دانش پیشرفته و کل زندگی ما را تغییر می دهند.

انتخاب سردبیر: معرفی سایت شرط بندی بت تایم ۹۰

در عین حال بسیاری از مخترعان به اندازه مخترعان معروف خوش شانس نبودند و قبل از اختراع اختراع قربانی این ماشین ها شدند. در این مقاله با ۹ مخترع که در این راه جان خود را از دست داده اند آشنا می شویم.

فرانتس ریچلت (1879-1912)؛ مخترع چتر نجات

فرانتس رایشلت

فرانتس رایشلت (فرانتس رایشلت) یا «خیاط پرنده» یک خیاط اتریشی بود که در اوایل قرن بیستم در فرانسه زندگی می کرد و در خلوت و پریدن مهارت داشت و با چند تکه ریسمان بسته، کت مخصوص چتر نجات را طراحی کرد.

او چندین بار کت را با یک مانکن از طبقه پنجم آپارتمانش با موفقیت آزمایش کرد و سپس در تلاش برای ثبت اختراع خود، از پلیس پاریس برای آزمایش پرواز از برج ایفل مجوز گرفت.

سرانجام، در سال 1912، زمانی که او مجوز گرفت و بسیار به موفقیت پرواز خود اطمینان داشت، از خبرنگاران محلی برای پوشش این رویداد دعوت کرد. رایشلت قصد دارد پرواز آزمایشی خود را از بالای اولین برج ایفل با یک عروسک آزمایشی آزمایش کند. اما وقتی به بالای برج رسید، اعلام کرد که قصد دارد خودش پایین برود.

واضح است که اوضاع مطابق میل رایشلت پیش نرفت و او از ارتفاع 57 متری سقوط کرد و تقریباً بلافاصله پس از سقوط جان باخت. ویدئوی این حادثه شامل صحنه های دلخراشی است که برای افراد حساس توصیه نمی شود:


ویلیام بولاک (1813-1867)؛ مخترع چاپگر چرخشی

ویلیام بولاک

ویلیام بولاک (ویلیام بولاک) مخترع آمریکایی بود که در اواسط قرن نوزدهم در نیویورک زندگی می کرد و به عنوان پدر چاپخانه مدرن شناخته می شود. در سال 1863 بولاک چاپ سریعی را طراحی کرد که زمان و کار چاپ را بسیار کاهش داد.

چاپگر

چاپگرهای Bullock دارای تعداد زیادی قطعه متحرک هستند و می توانند تا 12000 برگ در ساعت چاپ کنند. این اختراع صنعت چاپ را متحول کرد و تنها مشکل آن ناپایداری آن بود.

سال ها پس از اختراع دستگاه چاپ، بولاک در حین کپی برداری برای یک روزنامه محلی فیلادلفیا، در یکی از روزنامه ها گیر کرد و آسیب جدی دید. پای زخمی بولاک چند روز بعد دچار قانقاریا شد و مخترع 9 روز پس از تصادف در حین جراحی بازو درگذشت.

والرین آباکوفسکی (1895-1921)؛ مخترع قطار Aerovagen Express

والرین-اباکوفسکی

والرین آباکوفسکی (والرین آباکوفسکی) روسیه مخترع روسی (لتونیایی امروزی) که در سال 1917 ایده ساخت یک ریل پرسرعت را داشت. آباکوفسکی این ریل پرسرعت را با موتور هواپیما و ملخ برای انتقال نیروهای شوروی اختراع کرد و نام آن را Aerovagen گذاشت.

فرودگاه

در 24 ژوئیه 1921 با گروهی از نمایندگان بین المللی از مسکو به تولا سفر کرد تا اختراع خود را آزمایش کند. بدون مشکل سفر؛ با این حال، Aerovagon از ریل خارج شد و هفت نفر از 22 نفر از جمله آرباکوفسکی 25 ساله کشته شدند.

ماکس والر (1895-1930)؛ مخترع موتورهای موشک مایع

مکس والیر

ماکس والر (Max Valier)، فیزیکدان اتریشی و مخترع Opel-RAK، اولین موشک بالستیک جهان با علاقه به موشک است. او ابتدا کار بر روی موتورهای ساکن را آغاز کرد و سپس به خودروهای زمینی که با موشک کار می کنند روی آورد. والیر با مشارکت اوپل اولین خودروی موشکی جهان را ساخت و خیلی زود موفق به ساخت موشک سوختی شد.

مکس والیر 1

او به ساخت هواپیماهای موشکی ادامه داد. اما فعالیت او در این زمینه بسیار کوتاه بود; او در 17 مه 1930 پس از انفجار یک موتور موشک در محل آزمایش او در برلین و انفجار درگذشت.

توماس میگلی جونیور (1889-1944)؛ مخترعان پیشرو سوخت

توماس میگلی جونیور

توماس میگلی جونیور (توماس میدگلی جونیور) یک مهندس مکانیک در پنسیلوانیا است که به دلیل تولید سرب مورد استفاده در سوخت های فسیلی شهرت دارد. به همین دلیل از منظر زیست محیطی او را مبتکری می نامند که بیشترین آسیب را به محیط زیست وارد می کند.

میگلی برای اثبات ایمنی بنزین سرب در کنفرانس مطبوعاتی بنزین را در دستش ریخت و به مدت 60 ثانیه آن را استنشاق کرد. اما او با سرب مسموم شد. گاز سرب یک خطر جدی برای سلامت عمومی است و در نهایت در سال 1996 به طور رسمی استفاده از آن ممنوع شد. با این حال، مسمومیت با سرب علت مرگ میگلی نبود.

تخت قاتل

مخترع در سن 51 سالگی فلج اطفال بود و یک سیستم قرقره و طناب اختراع کرد تا بدن خود را از تخت بیرون بیاورد. اما در 13 نوامبر 1944 در سن 53 سالگی در این سیستم گرفتار شد و بر اثر خفگی درگذشت.

هنری اسمولینسکی (متوفی 1973)؛ مخترع هواپیما

هنری اسمولینسکی

هنری اسمولینسکی (هنری اسمولینسکی) مهندس آموزش دیده ای است که آزمایش های ناموفق با دیگر مهندسان هواپیما او را از تلاش برای ایجاد ترکیبی از اتومبیل و هواپیما منع نکرد.

در سال 1973، او قسمت عقب سسنا اسکای مستر را با فورد پینتو ترکیب کرد تا یک خودروی اولیه به نام AVE Mizar طراحی کند. نتیجه یک هواپیما است که در تصویر زیر مشاهده می کنید:

AVE Mizar

هنری اسمولینسکی قصد دارد در سال 1974 AVE Mizar را به تولید انبوه برساند. متاسفانه در 11 سپتامبر 1973 در جریان آزمایش پروازی در کالیفرنیا یکی از بال های این هواپیما از بدنه آن جدا شد و مخترع بر اثر سقوط اختراعش جان خود را از دست داد.

ماری کوری (1867-1934)؛ کشف پلونیوم و رادیوم

ماری کوری

ماری کوری (ماری کوری) یکی از فیزیکدانان و شیمیدانان برجسته جهان است که علاوه بر کشف دو عنصر رادیوم و پولونیوم با کمک همسرش، با ساخت اولین دستگاه رادیولوژی متحرک، ایمنی را برای همیشه متحول کرد. دستگاه های رادیولوژی متحرک مانند دستگاه های اشعه ایکس در بیمارستان های بزرگ توانسته اند به سرعت از گلوله ها یا تصاویر ترکش از داخل مجروحان در میدان جنگ تصویربرداری کنند.

اختراعات کوری جان بی شماری را نجات داده است. اما در نهایت خودکشی کرد. او در 4 ژوئن 1934 بر اثر بیماری تشعشع (کم خونی آپلاستیک) درگذشت. در آن زمان، خطرات تشعشعات رادیواکتیو به طور کامل درک نشده بود.

الکساندر بوگدانوف (1873-1928)؛ یکی از پیشگامان انتقال خون

الکساندر بوگدانوف

الکساندر بوگدانوف پزشک، فیلسوف و نویسنده علمی بلاروسی بود. او پیشگام انتقال خون بود و برخی از آزمایشات را خودش انجام داد.

این پزشک در سال 1924 (1303) در تلاش برای رسیدن به جوانی دائمی، آزمایشاتی را در زمینه انتقال خون و انتقال خون با برخی از بیماران خود آغاز کرد. او ادعا می کند که ریزش موهایش قطع شده و بینایی اش بهبود یافته است.

چهار سال بعد، در 7 آوریل 1928، بوگدانوف آخرین آزمایش خود را به پایان رساند. او در این آزمایش با خون یک دانشجوی پزشکی که مبتلا به مالاریا و سل بود، خون رد و بدل کرد. دانش آموزان مبتلا پس از تزریق به طور کامل بهبود یافتند. اما بوگدانف اندکی پس از محاکمه درگذشت.

جان دی (1740-1774)؛ مخترع زیردریایی

روز ترافیک

روز ترافیک جان دی اولین نجار بریتانیایی است که در غرق شدن زیردریایی جان خود را از دست داد. در سال 1774 (1153) در سال 1774، این نجار یک غواصی چوبی بدون موتور به مدت 12 ساعت کامل در عمق حدود 40 متری زیر آب ساخت. دی آن را “ماریا” نامید و اختراع خود را برای آزمایش در 22 جولای همان سال در مکانی در شمال جزیره دریک در بریتانیا آماده کرد.

ترافیک-روز-پور-مالی

او وارد حمام چوبی شد که چند غلاف به آب و نان و شمع وصل بود. این کشتی برای همیشه غرق شد و آن را به اولین زیردریایی تبدیل کرد که ثبت شد.


به نظر شما آیا فداکاری این 9 مبتکر امروز برای جهان محقق شده است؟ آیا مبتکر دیگری وجود دارد که می شناسید قربانی نوآوری های آنها شده باشد؟

[ad_2]

Charlie Ray

نرد سفر. علاقه مند به موسیقی. بشارت دهنده توییتر. متعصب بیکن کاوشگر Wannabe. دانشجو. گیک وب دوستانه. تمرین کننده آبجو آماتور. ارتباط دهنده.

تماس با ما