[ad_1]
–له دیجیکالا – مریم ابراهیمی: مرغ مرغ زرشک ولو وا نقش نقش آشپزی آشپزی ایرانی دارد. این اولین بار است که کتابی در این زمینه می خوانم و اولین بار است که کتابی در این زمینه می خوانم. در این قسمت میخواهیم طرز تهیه زرشک زرشک ولو وا مرغ سیلسی سی و را به شما یاد د.
در تهیهی مرغ یای زرشک ولو و به یقهلیقه یقهان از ز، هله یا ران مرغ استفاده ده. سس مرغ در این غذا بسیار مهم است و یاد غلیظ و خوشرنگ می شود و در رار مرغ یا به صورت گاگانه سرو می شود. زرشک پلو را هم با برنج ایرانی و زعفران زیاد تهیه می کنند و یا این که برنج خوب بکشند آن را آبکشا می کنند.
طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار ساده است و فوتا فوت و ییایی که ما به شما یاد میدهیم، نیدانید آن را خوشمزهتر مجلسیتر سیتر سیتر همه همه بها دست بیاورید است.
داد لازم برای ۳ نفر
- سینهان یا سینه مرغ: ۲ نا ۳ تکه
- : پرتقال: ۲ نهانه
- نان دم کرده: به نان لازم
- شده از رنده شده: ۲ متوسط متوسط
- زرشک: سه چهارم پیمانه
- پرتقلال پرتقال شیرین: ۳ قاشق شقاخوری
- پستهلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- فرنگی گوجه فرنگی: یک نیم نیم قاشق شقاخوری
- دلفل دلمهای: نصف عدد
- کره: گرم گرم
- زردچوبه ، پودر ریاری ، فلفل سیاه ، برگ برگ هل چوب د رچینارچین و نمک به نان لازم
تهیه تهیه
۱. در یک ماه آب عدد هل و دو عدد بوازید و بعد از جوش جوش، یای مرغ را در قر رار تا کمی آب آب. سپس را از آب خارج کنید و بشویید. بعد از تبدیل شدن مرغها، آنها را در کره کره کره کره کمی کمی روغن سرخ سرخ کنید.
۲. نیانی که مرغها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کنید و دو سوم زاز رنده شده در تابه تفت تا کمی ییلایی یی. سپس فلفل دلمهای رنده شده هما به پیاز اضافه کنید و با هم تفت.
بعد از تفت خوردن مواد، چوب رچینارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر ریاری و کمی زردچوبه ضا اضافه فه.
۳. اگر سوالی دارید، لطفا با من تماس بگیرید. نان نمک غذا را تنظیم کنید و اجازه دهید سس مرغ مام به جوش آیداید.
۴. اگر سوالی دارید، لطفا با من تماس بگیرید. اجازه دهید مرغ به تا ۳ ساعت با درب بسته و رتارت کم بپزد تا خوب بیفتدا بیفتد.
نکته: ۲ ساعت آخر پخت پخت قسمت قسمت مرغها به سمت کف بهابه باشند.
۵. در زمانی که مرغ در پختن یک سوم قیاقی مانده از پیاز را با باقی مانده کره و کمی کمی، با حرارت ملایم ت یمابه سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی شد، زرشکها زرشکها بودند که از ۱۵ قبل در آب خنک کردهاید را آبکشی کنید و سپس به زاز اضافه کنید. در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری شکر هم به زرشکها اضافه کنید و با هم تفت دهید.
۶. بعد از شکر ، ابقی خلال پرتقال ، خلال پست و نان را به زرشک اضافه کنید وطلوط وط. نیانی که برنج آماده شد، کفگیر کفگیر از برنج را با زرشک و خلال مخلوط کنید بعد از کشیدن برنج سفید سفید در، این مخلوط را آن بریزید.
۷. وقتی مرغ به این شکل درآمد و روغن ریخته شد، کاملا پخته و فتا شده است.
۸. ج جان.
[ad_2]