dioodbanner

طرز تهیه زرشک ولو با مرغ یالی ی دلبرِ جذ باب

[ad_1]

–له دیجی‌کالا – مریم ابراهیمی: مرغ مرغ زرشک ولو وا نقش نقش آشپزی آشپزی ایرانی دارد. این اولین بار است که کتابی در این زمینه می خوانم و اولین بار است که کتابی در این زمینه می خوانم. در این قسمت می‌خواهیم طرز تهیه زرشک زرشک ولو وا مرغ سیلسی سی و را به شما یاد د.

طرز تهیه زرشک ولو وا مرغ همراه سس یالی

در تهیه‌ی مرغ یای زرشک ولو و به یقه‌لیقه یقه‌ان از ز، هله یا ران مرغ استفاده ده. سس مرغ در این غذا بسیار مهم است و یاد غلیظ و خوشرنگ می شود و در رار مرغ یا به صورت گاگانه سرو می شود. زرشک پلو را هم با برنج ایرانی و زعفران زیاد تهیه می کنند و یا این که برنج خوب بکشند آن را آبکشا می کنند.

طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار ساده است و فوتا فوت و ییایی که ما به شما یاد می‌دهیم، نیدانید آن را خوشمزه‌تر مجلسی‌تر سی‌تر سی‌تر همه همه بها دست بیاورید است.

داد لازم برای ۳ نفر

  • سینهان یا سینه مرغ: ۲ نا ۳ تکه
  • : پرتقال: ۲ نهانه
  • نان دم کرده: به نان لازم
  • شده از رنده شده: ۲ متوسط ​​​​متوسط
  • زرشک: سه چهارم پیمانه
  • پرتقلال پرتقال شیرین: ۳ قاشق شقاخوری
  • پستهلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • فرنگی گوجه فرنگی: یک نیم نیم قاشق شقاخوری
  • دلفل دلمه‌ای: نصف عدد
  • کره: گرم گرم
  • زردچوبه ، پودر ریاری ، فلفل سیاه ، برگ برگ هل چوب د رچینارچین و نمک به نان لازم

طرز تهیه زرشک ولو وا مرغ همراه سس یالی

طرز تهیه زرشک ولو وا مرغ همراه سس یالی

تهیه تهیه

۱. در یک ماه آب عدد هل و دو عدد بوازید و بعد از جوش جوش، یای مرغ را در قر رار تا کمی آب آب. سپس را از آب خارج کنید و بشویید. بعد از تبدیل شدن مرغ‌ها، آن‌ها را در کره کره کره کره کمی کمی روغن سرخ سرخ کنید.

طرز تهیه زرشک ولو وا مرغ همراه سس یالی

۲. نیانی که مرغ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کنید و دو سوم زاز رنده شده در تابه تفت تا کمی ییلایی یی. سپس فلفل دلمه‌ای رنده شده هما به پیاز اضافه کنید و با هم تفت.

بعد از تفت خوردن مواد، چوب رچینارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر ریاری و کمی زردچوبه ضا اضافه فه.

طرز تهیه زرشک ولو وا مرغ همراه سس یالی

۳. اگر سوالی دارید، لطفا با من تماس بگیرید. نان نمک غذا را تنظیم کنید و اجازه دهید سس مرغ مام به جوش آیداید.

طرز تهیه زرشک ولو وا مرغ همراه سس یالی

۴. اگر سوالی دارید، لطفا با من تماس بگیرید. اجازه دهید مرغ به تا ۳ ساعت با درب بسته و رتارت کم بپزد تا خوب بیفتدا بیفتد.

نکته: ۲ ساعت آخر پخت پخت قسمت قسمت مرغ‌ها به سمت کف بهابه باشند.

طرز تهیه زرشک ولو وا مرغ همراه سس یالی

۵. در زمانی که مرغ در پختن یک سوم قیاقی مانده از پیاز را با باقی مانده کره و کمی کمی، با حرارت ملایم ت یمابه سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی شد، زرشک‌ها زرشک‌ها بودند که از ۱۵ قبل در آب خنک کرده‌اید را آبکشی کنید و سپس به زاز اضافه کنید. در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری شکر هم به زرشک‌ها اضافه کنید و با هم تفت دهید.

طرز تهیه زرشک ولو وا مرغ همراه سس یالی

۶. بعد از شکر ، ابقی خلال پرتقال ، خلال پست و نان را به زرشک اضافه کنید وطلوط وط. نیانی که برنج آماده شد، کفگیر کفگیر از برنج را با زرشک و خلال مخلوط کنید بعد از کشیدن برنج سفید سفید در، این مخلوط را آن بریزید.

طرز تهیه زرشک ولو وا مرغ همراه سس یالی

۷. وقتی مرغ به این شکل درآمد و روغن ریخته شد، کاملا پخته و فتا شده است.

طرز تهیه زرشک ولو وا مرغ همراه سس یالی

۸. ج جان.

طرز تهیه زرشک ولو وا مرغ همراه سس یالی

[ad_2]

Giovanna Yu

گیک بیکن. ماون قهوه. ارتباط ظریف جذاب. متخصص مواد غذایی به طرز خشمگینی فروتن.

تماس با ما